KDAJ: Četrtek, 22. februar 2024, ob 18:00
KJE: Facebook LIVE & Zoom
Med vsemi sodelujočimi preko Zoom-a bomo izbrali 3 nagrajence, ki bodo prejeli okusno nagrado. Preko Zoom-a je število udeležencev omejeno na 100 oseb. Preko Facebook LIVE pa lahko webinar spremlja neomejeno število oseb.
Pogovarjali se bomo o zanimivih vprašanjih kot so:
- Ali se veganska kuhinja močno razlikuje od vsejede kuhinje?
- Kako se doma na hitro pripravi rastlinsko mleko?
- S čim lahko naredimo veganske skutine štruklje ali pa gratinirane palačinke?
- Kakšne so različne sestavine, ki jih lahko uporabimo pri peki namesto jajc?
- Kakšne sestavine vključiti v obrok, da se do sitega najemo?
- Ali vegani jedo gluten? Kaj pa gobe? Vino? Pa kvas?
- Kako se pripravi vegansko 'jajce na oko'?
- Zakaj ne bi zavrgli tekočine po kuhanju stročnic?
Članica ekipe SVD Maja Hrovat bo z vami podelila nekaj namigov o veganski kuhinji in receptov, zaradi katerih se ni treba odpovedati najljubšim jedem, temveč lahko zgolj zamenjate nekaj sestavin s tistimi rastlinskega izvora.
Webinar bo potekal v sklopu Veganskega izziva: www.izziv.si
Povezava do dogodka na Facebook-u: https://www.facebook.com/events/369111609405441